Nødvendig lagring
For å beholde fremdriften din lagrer vi bildet, ønskene, favorittene og frisørbriefen lokalt i nettleseren din. Dette sendes ikke videre, og du kan slette det når som helst under Min konto.
Personvern
Vi bruker så lite som mulig, og bare det tjenesten faktisk trenger.
For å beholde fremdriften din lagrer vi bildet, ønskene, favorittene og frisørbriefen lokalt i nettleseren din. Dette sendes ikke videre, og du kan slette det når som helst under Min konto.
Salonger som logger inn får en sikker økt slik at de forblir innlogget mellom besøk. Denne lagringen er nødvendig for at innloggingen skal fungere.
Vi bruker ikke annonsesporing eller profilering på tvers av nettsteder. Dersom vi senere tar i bruk anonym bruksstatistikk, oppdaterer vi denne siden og ber om samtykke først.
Gå til Min konto og velg «Slett mine bilder». Du kan også tømme nettleserens lagring for dette nettstedet i innstillingene til nettleseren.